Afbudsrejser til Egyptens ferieparadis

4978800543_410d42cee7_b_hurghada

Hurghada er en af de mest eftertragtede feriedestinationer i Egypten, hvorfor der selvfølgelig også er en del turister. Ikke desto mindre er det en skøn charterby, hvor man både finder en masse lækre sandstrande, gode restauranter og fine hoteller.

Booker du din rejse gennem Spies kan du selv være med til at skræddersy rejsen, men du kan også spare endnu flere penge og vælge en af Spies’ afbudsrejser, der allerede er koordineret og planlagt for dig.

Lækre og børnevenlige hoteller

Hos Spies kan man vælge imellem familiehoteller og voksenhoteller samt hoteller med all inclusive, hvilket er blevet en populær ferieform, da det er en nem og overskuelig måde at holde ferie på, særligt hvis man rejser med børn. Spies anbefaler selv hotellet Grand Resort eller Siva Grand Beach, hvis man rejser med familien, da begge er forsynet med dejlige pool områder og hyggelige omgivelser, der både henvender sig til børn og voksne.

Billige rejser til Egypten

Der har været en del optøjer i Egypten på det seneste, hvilket har påvirket rejseindustrien i landet meget. Hurghada ligger dog langt fra områderne, hvor disse optøjer foregår, hvorfor det burde være sikkert nok at rejse dertil. Ikke desto mindre har det påvirket priserne på rejser til Egypten i høj grad, hvilket betyder, at man kan være heldig at få en god rejse til Hurghada til næsten ingen penge.

Turister lokkes ofte på ferie til Hurghada grundet byens skønne sandstrande, hvor man snildt kan få en hel dag i selskab med familien til at gå. Derudover er det gode muligheder for at prøve kræfter med at snorkle og dykke, hvilket giver mulighed for at opleve det farverige og fantastiske dyreliv under vandet.

Book din rejse til Hurghada gennem Spies og få en god samlet pris inklusiv fly og hotel. Tilkøb eventuelt all inclusive eller billeje for at gøre rejsen endnu mere luksuriøs.