Er det sikkert at rejse til Egypten?

Med en af ​​de ældste civilisationer i verden har Egypten tiltrukket turister i årevis. Men i de senere år er Egypternes feriebillede blevet plaget af terrorangreb og politisk uro, der får turister til at holde sig væk fra de engang overfyldte feriesteder. Egyptens ry som et sikkert feriemål er blevet plettet de senere år af denne vedvarende vold i den flygtige region. Der er dog grund til at tro på, at ferietendensen igen er ved at stige og rejser til Hurghada bliver mere populære.

Praktiske tips inden du rejser til Hurghada

  1. Den mest overkommelige og rentable måde at foretage langdistance og internationale opkald på er at bruge gadetelefoner.
  2. Strømmen er 220 V; Der er standard europæiske stikkontakter i alle lokale hoteller. Om nødvendigt kan du bede for en adapter på et hotel eller købe det hos enhver specialbutik.
  3. Turister rådes til kun at bruge flaskevand til at drikke. Du kan købe drikkevand i enhver købmand og supermarked.
  4. Du kan betale for varer og tjenester med national valuta, men mange restauranter og butikker accepterer amerikanske dollars og euro. Turister, der forventer at tilbringe en masse tid på shopping, anbefales at have flere typer af valutaer.
  5. Mange banker og private kontorer tilbyder valutaveksling. Under alle omstændigheder må du ikke benytte tjenester af private personer, uanset hvor gunstige betingelserne er.
  6. Fans af natteliv skal bemærke, at der er et adgangsgebyr i de fleste af de lokale diskoteker. Under deres ophold kan gæsterne også bestille drikkevarer i baren gratis, da de forudbetales med et indgangsgebyr.
  7. Der er mange biludlejnings faciliteter. Til papirarbejdet har du brug for et kørekort af international standard og et kreditkort.
  8. Nogle billejer er klar til at acceptere depositum i kontanter, men i dette tilfælde anbefales det at returnere bilen mindst en dag før afrejse. Ellers løber klienten risikoen for vanskeligheder forbundet med tilbage sendelse af sikkerhedsstillelsen.